epc-icon
UITLEG BESTELPROCES

Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende stappen in ons bestelproces.

Heb je aanvullende vragen?
Kijk dan even bij de Veelgestelde vragen / FAQ of chat met een van onze medewerkers.
Zijn we offline? Laat een bericht voor ons achter.

Korte uitleg

Stap 1. Samenstellen van de bestelling

In het menu “Diensten” vind je een totaaloverzicht van alle producten en diensten die wij als SMART Bouwexperts kunnen leveren. Alle zaken zijn online te bestellen. Voeg alle gewenste producten toe aan je bestelling. Kijk per product/dienst even op de bewuste productpagina welke documenten we van je nodig hebben om onze werk first-time-right te kunnen uitvoeren.

Stap 2. Contactgegevens en uploaden bestanden

Als je bestelling compleet is kun je jouw contactgegevens invullen.

Ben je een terugkerende klant en heb je tijdens een van je vorige bezoeken een account aangemaakt?
Log dan in als terugkerende klant. Je gegevens worden dan automatisch overgenomen uit je account info.

Upload vervolgens per product de benodigde bestanden. De maximale totale bestandsgrootte per order bedraagt 50MB. Je kunt per product maximaal 15 bestanden uploaden. Zijn er documenten die van toepassing zijn op meerdere producten/diensten? Dan hoef je deze bestanden slechts eenmaal te uploaden bij het eerste product waar dit van toepassing is.

Stap 3. Plaatsen van de bestelling

Wanneer je klaar bent klik je op “Bestelling plaatsen” de order wordt dan direct doorgezet aan ons team en je ontvangt hiervan een bevestiging per email op het door jou opgegeven mailadres.

Wil je de bestelling inzien, wijzigen of eventueel nieuwe of aanvullende bestanden uploaden kan dit via de “Mijn Account”. pagina. Dit is enkel mogelijk als je jezelf geregistreerd hebt als terugkerende klant.

Stap 4. Wij gaan voor je aan de slag!

Als we je bestelling in goede orde hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag met de benodigde werkzaamheden.

We zullen als eerste controleren of alle benodigde bestanden compleet en bruikbaar zijn. Als dit onverhoopt niet het geval is neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Stap 5. Levering van de bestelde producten

Binnen 5 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en alle benodigde documenten compleet zijn zullen wij de bestelde producten en diensten opleveren per email.
Indien er aanvullende toelichting noodzakelijk is, nemen we telefonisch contact met je op. Alle documenten zullen in de formaten opgeleverd worden die van toepassing zijn. Mocht er om wat voor reden dan ook niet voldaan kunnen worden aan onze belofte, dan hoor je het zo spoedig mogelijk van ons.

Stap 6. Facturatie & Betaling

Zodra de producten en/of diensten volgens afspraak zijn geleverd ontvang je tevens per email de factuur.
De betaaltermijn (binnen 14 dagen) en de betaalgegevens zijn vermeld op de factuur. Betalingen worden enkel geaccepteerd via bankoverschrijving.

Grotere aantallen nodig?

SMART Bouwexperts is ook jouw partner bij grotere aantallen berekeningen en heeft voldoende capaciteit om ook grotere aantallen (pieken) of complexere projecten voor je te verzorgen. We kennen aantrekkelijke staffelkortingen bij grotere aantallen van onze dienstverlening. Daarnaast bieden we ook abonnementsvormen aan op onze dienstverlening, zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent en heb je voldoende capaciteit – SMART.

SMART Bouwexperts is jouw onafhankelijk bouwkundig ingenieursbureau, neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken van staffelkortingen of abonnementen of bied direct je project aan via onze website.

TIPS, IDEEËN, OPMERKINGEN OP EEN PARTNERSHIP?

Heb je tips ideeën of opmerkingen om onze dienstverlening of website nog SMART(er) te maken? Valt er iets tegen? Laat het ons weten we zijn er erg blij mee met jouw mening en ook voor ons geldt er valt altijd wat te leren!

Zie je een partnership met SMART Bouwexperts voor je? Neem dan ook contact op en dan bespreken we de mogelijkheden onder een kop koffie.

Wil je meer weten over EPC-berekeningen?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts.

Bel +31 495 20 49 00 of stuur een e-mail naar info@smartbouwexperts.nl.

0