plattegrond
2D of 3D gevisualiseerde verkoopplattegrond laten maken

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij de succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D- en 3D-verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als  exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen.

2D of 3D gevisualiseerde verkoopplattegrond

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

2D & 3D verkoopplattegronden

Een ruimte kan worden gevisualiseerd door middel van een plattegrond die op een dynamische manier is getekend. Een 2D & 3D-plattegrond laat op een speelse manier zien hoe een bepaalde ruimte zal worden. Een 2D & 3D-plattegrond kan op allerlei manier worden ingevuld en is geschikt voor allerlei communicatievormen, net als bij 3D artist impressions het geval is.

Enkel voorbeelden door SMART Bouwexperts

WAAROM 2D & 3D PlATTEGRONDEN LATEN MAKEN DOOR SMART BOUWEXPERTS?

SMART Bouwexperts maakt hoogwaardige 2D & 3D gevisualiseerde plattegronden, eerst gaan we aan de slag met het verzamelen van alle benodigde gegevens. Denk aan bouwkundige tekeningen (BIM-model of dwg bestanden), materialen, kleuren, wat de opdrachtgever verwacht en hoe de scene er uit moet zien. De plattegronden worden vervolgens op een zorgvuldige manier gemaakt en ter controle gestuurd, waarna de definitieve afbeelding wordt opgemaakt.

Wat kost het laten maken van 2D & 3D plattegronden?

SMART Bouwexperts kan tegen scherpe prijzen 2D & 3D plattegronden maken, daarnaast zijn onze plattegronden en visualisaties in pakketvormen verkrijgbaar, in deze pakketten worden een aantal afbeeldingen tegen een nog scherper tarief aangeboden. Omdat wij met vaste prijzen rekenen, kom je bij het laten maken van 2D & 3D plattegronden niet voor verrassingen te staan. Op onze website kun je zien wat de kosten zijn en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Wil je meer weten over het laten maken van een 2D-/3D-verkoopplattegrond, artist impressions (interieur & exterieur), 360°panoramas, 360°virtual tours en video’s?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts. Bel+31 495 204900 of stuur eene-mail naarinfo@smartbouwexperts.nl.

0