3d-visualisatie
360 panorama of virtual tour laten maken

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij de succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D- en 3D-verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen

360 panorama of virtual tour

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

360° panorama & virtuele tours

Een 360°panorama is een artist impression die de gehele omgeving in beeld brengt. Door een aantal panorama´s te koppelen is het mogelijk om rond te kijken en ontstaat een waarheidsgetrouwe omgeving. Zo kun je daadwerkelijk een virtuele tour maken. Je kunt een panorama op een interactieve manier besturen, zodat er een VR-ervaring ontstaan. Je kunt de panorama of virtuele tour op allerlei apparaten bekijken, zowel met als zonder een VR-bril.

360 Panorama & virtual tours door Smart Bouwexperts

 

BINNENKORT!

Waarom 3D Panorama’s laten maken door SMART Bouwexperts?

SMART Bouwexperts gaat eerst aan de slag met het verzamelen van alle benodigde gegevens. Denk aan bouwkundige tekeningen (BIM-model of dwg bestanden), materialen, kleuren, wat de opdrachtgever verwacht en hoe de scene er uit moet zien. 3D panorama’s worden vervolgens op een zorgvuldige manier gemaakt en opgebouwd en ter controle gestuurd, waarna de definitieve Panorama wordt opgemaakt. Wanneer er meerdere panorama’s zijn gemaakt kunnen deze ook worden gekoppeld tot een walktrough (virtuele rondgang).

Door middel van software die ook in de game industrie gebruikt wordt kunnen wij panorama’s visualisaties en animaties verzorgen op een zeer hoog niveau dat bijna niet van de realiteit te onderscheiden is.

Wat kost het laten maken van 3D panorama’s?

SMART Bouwexperts kan tegen scherpe prijzen 360 panorama’s 3D visualisaties en animaties maken, daarnaast zijn onze visualisaties in pakketvormen verkrijgbaar, in deze pakketten worden een aantal afbeeldingen tegen een nog scherper tarief aangeboden. Omdat wij met vaste prijzen rekenen, kom je bij het laten maken niet voor verrassingen te staan. Op onze website kun je zien wat de kosten zijn en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Wil je meer weten over het laten maken van een 2D & 3D verkoopplattegrond, artist impressions (interieur & exterieur), 360°panoramas, 360°virtual tours en video’s?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts. Bel+31 495 204900 of stuur een e-mail naar info@smartbouwexperts.nl.

0