3d-visualisatie
3D visualisatie laten maken

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij de succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D- en 3D-verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen.

3D visualisatie

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

3D artist impressions

Met een 3D artist impression kun je een project tot leven brengen. Het is namelijk een gedetailleerde weergave van het eindresultaat. Dit kan zowel voor het interieur als exterieur gedaan worden. Ook kan een 3D artist impression in een foto worden ingebracht, zo kun je zien hoe een bepaald object het binnen de omgeving zal doen. Een 3D artist impression kan ook interessant zijn voor reeds gerealiseerde gebouwen; door de fotorealistisch technieken lijkt het net echt. Een 3D artist impression kun je ook voor een website, brochures en drukwerk gebruiken.

3D visualisaties door Smart Bouwexperts

Waarom 3D visualisaties laten maken door SMART Bouwexperts?

SMART Bouwexperts gaat eerst aan de slag met het verzamelen van alle benodigde gegevens. Denk aan bouwkundige tekeningen (BIM-model of dwg bestanden), materialen, kleuren, wat de opdrachtgever verwacht en hoe de scene er uit moet zien. 3D visualisaties worden vervolgens op een zorgvuldige manier gemaakt en ter controle gestuurd, waarna de definitieve afbeelding wordt opgemaakt.

Door middel van software die ook in de game industrie gebruikt wordt kunnen wij visualisaties en animaties verzorgen op een zeer hoog niveau dat bijna niet van de realiteit te onderscheiden is.

Wat kost het laten maken van 3D visualisaties en animaties?

SMART Bouwexperts kan tegen scherpe prijzen 3D visualisaties en animaties maken, daarnaast zijn onze visualisaties in pakketvormen verkrijgbaar, in deze pakketten worden een aantal afbeeldingen tegen een nog scherper tarief aangeboden. Omdat wij met vaste prijzen rekenen, kom je bij het laten maken van 3D visualisaties niet voor verrassingen te staan. Op onze website kun je zien wat de kosten zijn en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Wil je meer weten over het laten maken van een 2D-/3D-verkoopplattegrond, artist impressions (interieur & exterieur), 360°panoramas, 360°virtual tours en video’s?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts. Bel+31 495 204900 of stuur een e-mail naar info@smartbouwexperts.nl.

0