animatie
3D animatie laten maken van gebouw

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij de succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D & 3D verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als  exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen.

3D animatie

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

3D-animatie

Onze realistische 3D-animaties worden voornamelijk gebruikt voor promotionele content van architectuur & interieurarchitectuur bij vastgoedprojecten. Laat een 3D animatie maken van je project waarin je alle highlights van je project vastlegt in een video. Een combinatie van animaties, artist impressions en ander beeldmateriaal, in combinatie met audio is ook mogelijk: met je eigen aankondiging en slot breng je jouw project of ontwerp echt onder de aandacht.

Animaties door Smart Bouwexperts

Waarom 3D animaties laten maken door SMART Bouwexperts?

SMART Bouwexperts gaat eerst aan de slag met het verzamelen van alle benodigde gegevens. Denk aan bouwkundige tekeningen (BIM-model of dwg bestanden), materialen, kleuren, wat de opdrachtgever verwacht en hoe de scene er uit moet zien. 3D animaties worden vervolgens op een zorgvuldige manier gemaakt en ter controle gestuurd, waarna de definitieve afbeelding wordt opgemaakt.

Door middel van software die ook in de game industrie gebruikt wordt kunnen wij visualisaties en animaties verzorgen op een zeer hoog niveau dat bijna niet van de realiteit te onderscheiden is.

Wat kost het laten maken van 3D visualisaties en animaties?

SMART Bouwexperts kan tegen scherpe prijzen 3D visualisaties en animaties maken, daarnaast zijn onze visualisaties in pakketvormen verkrijgbaar, in deze pakketten worden een aantal afbeeldingen tegen een nog scherper tarief aangeboden. Omdat wij met vaste prijzen rekenen, kom je bij het laten maken van 3D visualisaties niet voor verrassingen te staan. Op onze website kun je zien wat de kosten zijn en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Wil je meer weten over het laten maken van een 2D & 3D verkoopplattegrond, artist impressions (interieur & exterieur), 360°panoramas, 360°virtual tours en video’s?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts. Bel+31 495 204900 of stuur een e-mail naarinfo@smartbouwexperts.nl.

0