3d-visualisatie
Communicatie en presentatie

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij communicatie en presentatie voor een succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D & 3D verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als  exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen

Communicatie en presentatie

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

Communicatie

Wij kunnen ook de offline en online communicatie van uw project verzorgen, hierbij kun je denken aan projectwebsites (standaard of project specifiek), facebook-pagina’s en brochures – digitaal of gedrukt. Door onze inhoudelijke kennis van bouw en ontwikkeling, ontwerp en marktkennis en visualisaties zorgen wij voor aantrekkelijke communicatiemiddelen. Voor het maken van complete en betaalbare verkoopcampagnes zien wij het als een voordeel dat wij alle content in eigen huis kunnen creëren.

Wil je een QR-code in de brochure gebruiken? In dat geval kunnen wij artist impressions en andere visuele toevoegingen op een eenvoudige manier met de lezer delen en wordt dit niet tot de website beperkt.

Communicatie & Presentatie door Smart Bouwexperts

Wil je meer weten over het laten maken van een 2D & 3D verkoopplattegrond, artist impressions (interieur & exterieur), 360°panoramas, 360°virtual tours en video’s?

Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts. Bel+31 495 204900 of stuur een e-mail naar info@smartbouwexperts.nl.

0