epa-u
EPA-U berekening laten maken

Onze ingenieurs gaan aan de slag met jouw EPA-U advies of label. Hoge kwaliteit, korte levertermijnen en vaste prijzen.

Wanneer je de energieprestatie van een bedrijfsgebouw inzichtelijk wilt maken, is daar een EPA-U-energielabel voor nodig. SMART Bouwexperts is gecertificeerd in het toekennen van EPA-U-energielabels. Wij kunnen de prestaties van jouw gebouw analyseren en op basis daarvan een energielabel uitbrengen.

EPA-U berekening

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

Wat is een EPA-U label?

Elk utiliteitsgebouw dat opnieuw wordt verhuurd of verkocht, dient te beschikken over een energielabel. Het energielabel moet duidelijk zichtbaar voor iedereen worden opgehangen. Als je dat niet doet, riskeer je een boete. In een centrale database staan alle gegevens met betrekking tot energielabels opgeslagen, zo kunnen belanghebbenden zien of er een registratie is. SMART Bouwexperts kan als bevoegd adviseur energielabels aan- en afmelden.

Maatwerkadvies van EPA-adviseur

Een EPA-adviseur kan maatwerk-advies uitbrengen en zo precies aangegeven waar je energie op kunt besparen. Daarnaast kan de adviseur aangeven waarin je het best in kunt investeren en hoe dit kan worden terugverdiend. Vormen de maatregelen een meerwaarde voor het gebouw in andere opzichten? Ook dan zal dat uitgebreid worden aangegeven. Denk aan geluidsoverlast van buiten die wordt beperkt, een verbetering van het thermisch comfort of een vermindering van tocht.

Waarom een EPA-U advies laten maken door SMART Bouwexperts?

Het laten maken van een EPA-U-advies maakt het mogelijk om de energieprestaties van een gebouw inzichtelijk te maken. Zo kan een gebouw worden vergeleken met andere gebouwen en kan er overwogen worden om een labelsprong te maken. SMART Bouwexperts begrijpt dat het laten maken van een EPA-U advies niet alleen een verplichting is. Het maakt de energieprestaties van jouw gebouw inzichtelijk en schept mogelijkheden om een verbeterslag te maken. SMART Bouwexperts heeft een achtergrond in de bouwwereld en is gespecialiseerd in duurzaamheid, waardoor de experts je uitvoerig over EPA-U kunnen informeren.

Wat kost het laten maken van een EPA-U advies?

Voor het maken van een EPA-U-advies gelden vaste tarieven; deze vind je op onze website. Daar vind je ook verschillende pakketten met combinaties van de berekeningen die wij voor jou kunnen verzorgen. Zo kun je in één keer bestellen wat je nodig hebt.

 

Wil je meer weten over het laten maken van een EPA-U advies? Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts.

Bereik ons telefonisch via +31 495 20 49 00 en per e-mail op info@smartbouwexperts.nl.

0