thermische-scan
Thermische scan uitvoeren

Een thermische scan maakt de thermische lekken van jouw gebouw inzichtelijk.

Verschillende reden kunnen een rol spelen bij het uit laten voeren van thermografisch onderzoek. Je kunt denken aan lekkages en tocht als belangrijkste oorzaken. SMART Bouwexperts kan een warmtescan voor je uitvoeren om één en ander in kaart te brengen. Wij doen dit voor:

– Warmtelekken: denk aan isolatie die ontbreekt, koudebruggen en warmtelekken in gevels of daken.
– Opsporen van lekkages en warmtelekken: denk aan lekkage via de gevel, via de vloerverwarming.
– Opsporen van vocht: komt er vocht via de gevel binnen of trekt vocht door? Dat kunnen we zien via een scan.
– Opsporen van overmatige warmte: is het niet te achterhalen waar warmte vandaan komt? Dan kun je dit via een scan zien.

Thermische scan

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie: Op aanvraagVraag nu aan

Korte uitleg

Hoe wordt een thermische scan gemaakt?

We gebruiken een thermografische camera om temperatuur op beeld vast te leggen, het systeem is warmtegevoelig. Via een warmtescan analyseren we de verschillen. Als er verschillen worden waargenomen, kunnen we deze in onze rapportage vermelden en kun je met deze bruikbare werkzaamheden aan de slag. Dit brengt de lekkages in beeld maakt een warmtebron zichtbaar.

Rapporteren na een thermische scan of een thermografisch onderzoek

Als er een warmtescan heeft plaatsgevonden, sturen wij daar een overzichtelijk rapport van toe. Je kunt dit rapport gebruiken om een inventarisatie te maken en werkzaamheden of correcties op te starten.

Thermische scan laten maken door SMART Bouwexperts

Wanneer je een thermische scan laat maken door SMART Bouwexperts, gaan wij verder dan een scan. Als de thermische scan gemaakt is kunnen wij een advies uitbrengen waarmee lekkages worden verminderd en de energieprestatie van een gebouw worden verbeterd.

Wil je meer weten over het laten maken van een thermische scan? Dan kun je contact opnemen met SMART Bouwexperts.

Bereik ons telefonisch via +31 495 20 49 00 en per e-mail op info@smartbouwexperts.nl.

0