Bouwkundige inmeting

epc-icon
bouwtekening

Onze ingenieurs gaan aan de slag met jouw bouwkundig inmeet vraagstuk. Hoge kwaliteit en korte levertermijnen en vaste prijzen.

Laat je een woning of gebouw op een professionele manier inmeten? Dan vindt dit plaats volgens de NEN 2580-norm. Op deze manier zijn (potentiële) kopers verzekerd van de juiste informatie en bestaat daar geen twijfel meer over. SMART Bouwexperts neemt dit graag van je over. Zo kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Wij weten precies hoe de NEN 2580-norm werkt en welke regels er gelden;
  • Je ontvangt van ons een GBO-meetcertificaat en een 2D/3D-plattegrond;
  • Wij kunnen ook meetcertificaten volgens andere richtlijnen opstellen (IPMS van RICS).

Bouwkundige inmetingen

Deze dienst is maatwerk, waardoor we geen vaste prijzen kunnen hanteren. Benieuwd naar deze dienst of wil je een prijsopgaaf ontvangen? Vraag meer informatie aan via de knop. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Prijs indicatie op aanvraag.  

Bouwkundig inmeten NEN-2580

Als er wordt ingemeten, kan er soms verwarring ontstaan. Denk aan gemeenschappelijke ruimtes en schuine daken; hiervoor bestonden verschillende manieren van inmeten. Dit maakt het lastig om op een volledige manier informatie te verzamelen. De NEN 2580-norm maakt het helder hoe er gemeten dient te worden. Sinds september 2010 wordt dit door vele partijen (o.a. makelaars) omarmd en is het vaak zelfs verplicht om volgens deze norm te meten.

Bouwkundig inmeten door SMART Bouwexperts?

Wil je jouw meetwerkzaamheden uit laten voeren door SMART Bouwexperts? Dan kun je rekenen op een hoge mate van transparantie en zekerheid. Wij zijn op de hoogte van den NEN 2580-norm en kunnen je dan ook direct helpen met het inmeten volgens de instructies. Wij doen dit voor tal van verschillende gebouwen en kunnen daarna een gebruiksoppervlakte berekening voor je uitvoeren. Wil je de inhoud bereken? Ook dat kunnen wij doen.
Daarnaast kunnen wij ook de inmetingen volledig uitwerken als bouwkundige tekeningen in 2D/ 3D/ BIM, zo heb je een kloppende onderlegger voor verbouw of renovatie plannen.

Terug naar boven