2D/3D verkoopplattegronden

epc-icon
bouwtekening

2D of 3D gevisualiseerde verkoopplattegrond laten maken

Smart Bouwexperts begrijpt dat beeld, 3d visualisaties en animaties onmisbaar zijn bij de succesvolle verkoop of verbeelding van een project. Wij maken uiteenlopende visualisatie en animaties voor ieder project. Zo maken wij 2D- en 3D-verkoopplattegronden, artist impressions (van zowel interieur als  exterieur), 360°panorama’s, 360°virtual tours en video’s. Ook kunnen wij uw project-website of brochure verzorgen.

2D of 3D gevisualiseerde verkoopplattegrond

Een ruimte kan worden gevisualiseerd door middel van een plattegrond die op een dynamische manier is getekend. Een 2D & 3D-plattegrond laat op een speelse manier zien hoe een bepaalde ruimte zal worden. Een 2D & 3D-plattegrond kan op allerlei manier worden ingevuld en is geschikt voor allerlei communicatievormen, net als bij 3D artist impressions het geval is.

2D & 3D verkoopplattegronden

Als bevoegd EPA-adviseur kunnen we een maatwerkadvies uitbrengen, hierin zetten wij op een rij op welke manieren je allemaal energie kunt besparen. Vervolgens geven wij aan met welke aanpassingen je de grootste besparing kunt maken en op welke minder. Maar ook de kosten en terugverdientijd van de aanpassing worden aangegeven. Ook kan het zo zijn dat het wooncomfort met één van de maatregelen wordt verbeterd. Ook dit wordt door een EPA-adviseur aangegeven, denk aan minder geluidsoverlast vanaf de straat, minder tocht in de woning of een beter thermisch comfort.

Waarom 2D & 3D plattegronden laten maken door SMART Bouwexperts

SMART Bouwexperts maakt hoogwaardige 2D & 3D gevisualiseerde plattegronden, eerst gaan we aan de slag met het verzamelen van alle benodigde gegevens. Denk aan bouwkundige tekeningen (BIM-model of dwg bestanden), materialen, kleuren, wat de opdrachtgever verwacht en hoe de scene er uit moet zien. De plattegronden worden vervolgens op een zorgvuldige manier gemaakt en ter controle gestuurd, waarna de definitieve afbeelding wordt opgemaakt.

Wat kost het laten maken van 2D & 3D plattegronden?

SMART Bouwexperts kan tegen scherpe prijzen 2D & 3D plattegronden maken, daarnaast zijn onze plattegronden en visualisaties in pakketvormen verkrijgbaar, in deze pakketten worden een aantal afbeeldingen tegen een nog scherper tarief aangeboden. Omdat wij met vaste prijzen rekenen, kom je bij het laten maken van 2D & 3D plattegronden niet voor verrassingen te staan.

Terug naar boven